Antena 3 CNN Externe Au avut chef şi au făcut-o. Nu conta că erau în văzul lumii

Au avut chef şi au făcut-o. Nu conta că erau în văzul lumii

Au avut chef şi au făcut-o. Nu conta că erau în văzul lumii
Sursa foto: Foto: environment-clean-generations.blogspot.com
de S.M.    |    22 Noi 2012   •   20:48

O englezoaică foarte bogată şi un irlandez, aflaţi în Dubai, au fost condamnaţi la 3 luni de închisoare pentru că au întreţinut relaţii sexuale pe bancheta din spate a unui taxi, deşi testele ADN efectuate au demonstrat contrariul, relatează independent.co.uk.
   
Conor McRedmond şi Rebecca Blake, consultant în domeniul recrutării cu venituri de 100.000 de lire sterline pe an, au negat că ar fi vinovaţi de "încălcare a onoarei prin consimţire" şi de "comitere a unui act indecent într-un taxi".
   
Aceştia au pledat "vinovat" în privinţa acuzaţiei de consum de alcool în public.
   
Cei doi au primit o pedeapsă de trei luni de închisoare cu executare, urmată de deportare. De asemenea, fiecare a primit o amendă de 3.000 de dirhami, echivalentul a 512 lire sterline.
   
În momentul în care au fost reţinuţi, McRedmond şi Blake băuseră împreună timp de 10 ore, după ce se întâlniseră în barul unui hotel.
   
Qaiser Khan, şoferul taxiului, în vârstă de 29 de ani, a declarat că a văzut în oglinda retrovizoare că femeia îşi dăduse jos bluza.
   
Potrivit poliţiei, Blake încălecase pe McRedmond şi "a gemut timp de două minute scoţând sunetele pe care le scoate o femeie în timpul actului sexual".
   
Văzând asta, şoferul taxiului a oprit maşina când a văzut o maşină de Poliţie şi i-a făcut semn agentului să vină până la maşină. Agentul de poliţie a declarat, la rândul său, că i-a văzut pe cei doi acuzaţi făcând sex în maşină şi a trebuit să ciocăne în geam, pentru a le atrage atenţia.

×
Parteneri
Premieră în lumea auto: Apare taxa pe kilometraj!
x close