Antena 3 CNN Externe Au batjocorit-o și au filmat scenele îngrozitoare. Victima riscă pedeapsa cu moartea, după ce a depus plângere la poliție

Au batjocorit-o și au filmat scenele îngrozitoare. Victima riscă pedeapsa cu moartea, după ce a depus plângere la poliție

Au batjocorit-o și au filmat scenele îngrozitoare. Victima riscă pedeapsa cu moartea, după ce a depus plângere la poliție
Sursa foto: Foto: Pixabay
17 Noi 2016   •   11:50

O turistă britanică a fost arestată şi inculpată la Dubai pentru “relaţii sexuale extramaritale”, după ce a depus plângere la poliţie că a fost violată. Între timp, atacatorii ei sunt în libertate, scrie The Independent.

Femeia de 25 de ani se afla în vacanţă în Emiratele Arabe Unite luna trecută, când ar fi fost atacată de doi britanici, care au violat-o.

După atac, ea a mers la poliţie pentru a depune plângere, dar ofiţerii au arestat-o pentru că a încălcat o lege care interzice relaţiile sexuale extramaritale. „A mers la poliţie ca victima unuia dintre cele mai rele lucruri imaginabile, dar este tratată ca o infractoare”, a spus un prieten al turistei.

 Între timp, agresorii s-au întors în Marea Britanie.

Femeia a fost eliberată pe cauţiune, dar autorităţile i-au confiscat paşaportul, ceea ce înseamnă că nu poate pleca din ţara arabă. „Stă la o familie engleză, dar este absolut îngrozită”, a povestit un prieten al familiei britanicei.

Ea ar putea fi trimisă în judecată şi riscă, potrivit Codului Penal, expulzarea, închisoarea, lovituri de bici sau chiar pedeapsa cu moartea.

ONG-ul britanic Detained in Dubai ţine legătura cu familia femeii, care susţine că cei doi agresori au violat-o pe rând şi că au filmat întreaga scenă. Fondatoarea ONH-ului, Radha Stirling, a declarat că acest dosar este un exemplu „extrem de tulburător” al abuzurilor comise în Emiratele Arabe Unite, o destinaţie de vacanţă tot mai populară.

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close