Antena 3 CNN Externe Au fost arestaţi după ce au postat pe Facebook fotografii de la nunta

Au fost arestaţi după ce au postat pe Facebook fotografii de la nunta

Au fost arestaţi după ce au postat pe Facebook fotografii de la nunta
Sursa foto: Foto: Daily Mail
21 Ian 2013   •   17:30

Nicola Derbyshire în vârstă de 37 de ani şi Adam Heard în vârstă de 41 de ani au fost arestaţi după ce femeia a postat pe Facebook fotografii de la luxoasa lor nuntă, desfăşurată în Cipru, scrie Daily Mail.

Femeia se dădea o mamă singură, care îşi creştea cu greu copiii, motiv pentru care a primit ajutor de la stat de peste 35,000 de euro. Aceasta a justificat prezenţa lui Adam Heard în viaţa ei prin simplul fapt că bărbatul ar fi proprietarul casei în care locuieşte alături de copiii săi. Însă realitatea era cu totul alta: cei doi aveau o relaţie minunată şi urmau să se căsătorească.

Însă pozele de la nuntă nu i-au adus femeii numai urări de bine. Agenţii sociali care o monitorizau pe femeie s-au sesizat, cuplul fiind arestat imediat ce a ajuns înapoi pe teritoriul britanic.

Şi cum prin legământul pe care tocmai l-a încheiat bărbatul trebuie să îi fie aproape la bine şi la greu, acesta este obligat să returneze statului banii alături de proaspăta soţie. Şi nu numai... acesta va trebui să lucreze 100 de ore în folosul comunităţii şi să plătească o amendă de aproape 600 de euro.

Nicola a fost condamnată la 12 săptămâni de închisoare şi va fi nevoită să lucreze 200 de ore în folosul comunităţii şi să plătească o amendă de 680 de euro.

×
Subiecte în articol: Facebook ajutor de la stat
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close