Antena 3 Externe Au plecat în luna de miere în Statele Unite, dar au avut parte de un adevărat coșmar. „I-a cerut s-o strângă de mână dacă o aude”

Au plecat în luna de miere în Statele Unite, dar au avut parte de un adevărat coșmar. „I-a cerut s-o strângă de mână dacă o aude”

19 Oct 2018   •   21:05
Au plecat în luna de miere în Statele Unite, dar au avut parte de un adevărat coșmar. „I-a cerut s-o strângă de mână dacă o aude”
Sursa foto: Foto: Francheska Bechara/Facebook

Francheska și Joseph Berchara sunt doi australieni care au avut parte de o nuntă de vis. În luna de miere, au plecat într-un tur al Statelor Unite, care părea a fi de vis, dar au avut parte de un ghinion teribil.

Francheska era la sala de sport, iar Joseph ieșise să fumeze o țigară. Când s-a întors, Joseph și-a găsit soția căzută pe jos, cu telefonul în mână, ca și cum încercase să-i ceară ajutorul.

Ea a fost transportată, de urgență, la un spital din New York, unde medicii au confirmat că ea a suferit mai multe atacuri cerebrale. Francheska a fost imediat operată, iar craniul ei a fost „decupat” pentru a elimina presiunea de pe creier. Ea este acum în comă indusă.

„Mama ei i-a cerut s-o strângă de mână dacă o aude, ceea ce Francheska a făcut, ceea ce e grozav”, a spus fratele fetei.

Cei doi tineri au făcut economii ani la rând pentru luna de miere, dar cheltuielile  vor merge pentru plata facturilor medicale, potrivit Mirror

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close