Antena 3 Externe Au plecat în luna de miere în Statele Unite, dar au avut parte de un adevărat coșmar. „I-a cerut s-o strângă de mână dacă o aude”

Au plecat în luna de miere în Statele Unite, dar au avut parte de un adevărat coșmar. „I-a cerut s-o strângă de mână dacă o aude”

19 Oct 2018   •   21:05
Au plecat în luna de miere în Statele Unite, dar au avut parte de un adevărat coșmar. „I-a cerut s-o strângă de mână dacă o aude”
Sursa foto: Foto: Francheska Bechara/Facebook

Francheska și Joseph Berchara sunt doi australieni care au avut parte de o nuntă de vis. În luna de miere, au plecat într-un tur al Statelor Unite, care părea a fi de vis, dar au avut parte de un ghinion teribil.

Francheska era la sala de sport, iar Joseph ieșise să fumeze o țigară. Când s-a întors, Joseph și-a găsit soția căzută pe jos, cu telefonul în mână, ca și cum încercase să-i ceară ajutorul.

Ea a fost transportată, de urgență, la un spital din New York, unde medicii au confirmat că ea a suferit mai multe atacuri cerebrale. Francheska a fost imediat operată, iar craniul ei a fost „decupat” pentru a elimina presiunea de pe creier. Ea este acum în comă indusă.

„Mama ei i-a cerut s-o strângă de mână dacă o aude, ceea ce Francheska a făcut, ceea ce e grozav”, a spus fratele fetei.

Cei doi tineri au făcut economii ani la rând pentru luna de miere, dar cheltuielile  vor merge pentru plata facturilor medicale, potrivit Mirror

 

×

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close