x close

Au plecat într-o vacanță cu familia și s-au cazat la un resort de lux. Fix când totul mergea minunat și se simțeau bine, s-a întâmplat un lucru cumplit. „E tragic, sunt în șoc”

18 Iun 2019   •   16:00
Au plecat într-o vacanță cu familia și s-au cazat la un resort de lux. Fix când totul mergea minunat și se simțeau bine, s-a întâmplat un lucru cumplit. „E tragic, sunt în șoc” foto- Pexels

Un băiețel din Marea Britanie, în vârstă de cinci ani, a murit înecat în timp ce se afla în vacanță cu familia sa. 

Micuțul Theo Treharne-Jones s-ar fi trezit mai devreme decât părinții lui. Se crede că acesta a sărit în piscina resortului la care erau cazați, chiar înainte de micul dejun. 

În acest timp, părinții, Ninga Treharne și Richard Jones, în vârstă de 38 de ani, dar și fratele mai mic și sora mai mare, erau în camerele lor. 

„Este o veste sfâșietoare. Sunt o familie atât de frumoasă, iar cei doi băieți niște dulciuri. Sunt o familie aproapiată. Mama Ninei a murit recent și asta e și mai devastator pentru ei”, a spus un vecin. 

„E tragic, sunt în șoc”, a spus un altul, conform TheSun

Un angajat de la hotel a spus că băiatul a fost găsit în piscină de un bărbat care s-a dus să înoate. În momentul în care l-a văzut, s-a dus să-l scoată și a strigat după ajutor. 

Părinții micuțului au fost arestați. La fel s-a întâmplat și cu managerul hotelului. 

Parteneri
Parteneri
sati