Antena 3 CNN Externe Au rezervat o cameră la un hotel dar au avut parte de o experiență îngrozitoare. Ce au pățit două tinere e ireal

Au rezervat o cameră la un hotel dar au avut parte de o experiență îngrozitoare. Ce au pățit două tinere e ireal

Au rezervat o cameră la un hotel dar au avut parte de o experiență îngrozitoare. Ce au pățit două tinere e ireal
Sursa foto: Sursă: Facebook
30 Oct 2018   •   11:43

Un cuplu de lesbiene a avut o experiență groaznică într-un hotel din New Castle, Anglia, după ce, cele două au fost puse să aștepte, au primit o cameră murdară și într-un final li s-a spus că trebuie de fapt să fie puse într-o cușcă de animale, acolo unde iși au locul. 

Nicole de 24 de ani și Laurel de 26 de ani au mers în New Castle pentru a sărbători o zi de naștere însă au avut parte de experiențe neplăcute de la sosirea la hotel până la email-urile care au urmat după ședere. Întâi, cele două tinere au fost puse sa aștepte peste 20 de minute după cameră iar odată ce au primit-o au descoperit că este plină de mizerie, cu așternuturi pătate și murdărie pe jos.

Fetele nu au lăsat acest lucru să le demoralizeze și au plecat să sărbătorească ziua de naștere. Odată întoarse însă s-au confruntat cu și mai multe probleme la recepție când au încercat să spună că un cuplu de lângă era gălăgios. Personalul hotelului a răspuns că acesta este un hotel de petreceri și că cele două trebuie să se obișnuiască cu asta și să nu se mai plângă.

În urma experienței neplăcute cele două au trimis un e-mail conducerii hotelului în care au povestit ce li s-a întâmplat. Ca răspuns, proprietarul hotelului le-a scris că sunt mincinoase și că inventează aceste lucruri pentru a li se restitui banii. La sfârșitul conversației, patronul hotelului a încheiat prin a spune: „Nu ar trebui să stați într-un hotel, oameni ca voi ar trebui puși în cușcă cu restul animalelor sălbatice”. 

Fetele au fost șocate să primească acest raspuns și l-au acuzat pe bărbat de homofobie. Hotelul fusese rezervat prin Booking.com.

Sursă: The Sun  

×
Subiecte în articol: hotel
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close