Antena 3 CNN Externe Au scăpat o inimă pe jos, la propriu. Păţania unor medici neîndemânatici

Au scăpat o inimă pe jos, la propriu. Păţania unor medici neîndemânatici

Au scăpat o inimă pe jos, la propriu. Păţania unor medici neîndemânatici
Sursa foto: Foto: thecoolkidztable.blogspot.com
13 Ian 2012   •   07:31

Cursă de infarct pentru câţiva medici din Mexic.Grăbiţi să duc la destinaţie o ladă frigorifică în care se afla o inimă pregătită pentru transplant, neîndemânaticii curieri au scăpat preţioasa încărcătură pe asfalt. Din fericire, inima a ajuns în stare perfectă la spital, datorită ambalajului protector.

Cu o armată de jurnalişti pe urme şi aflaţi sub presiunea timpului, medicii au făcut cel mai neinspirat gest. S-au împiedicat de propriul bagaj, scăpând astfel inima pe asfalt în văzul milioanelor de telespectatori care urmăreau în direct cursa contracronometru. Oamenii nu au stat însă pe gânduri şi în doar câteva secunde oraganul vital a dispărut în lada frigorifică, iar cei doi cărăuşi şi-au continuat drumul în mare viteză
 
Graba medicilor era justificată de faptul că trebuiau să ajungă la timp pentru operaţia  necesară salvării vieţii unui pacient. Pentru acest lucru, mobilizarea de forţe a fost una exemplară, în doar câteva zeci de minute, inima a parcurs o distanţă depeste 450 de kilometri, fiind transportată atât cu maşina cât şi cu un avion privat.

Potrivit presei, operaţia a fost un succes, organismul pacientului reacţionând bine la noua inimă.





×
Subiecte în articol: inima medici organism operatie Mexic
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close