Antena 3 CNN Externe Au semănat teroare cu ranga, în Praga. Şase tâlhari români, prinşi de poliţia cehă

Au semănat teroare cu ranga, în Praga. Şase tâlhari români, prinşi de poliţia cehă

Au semănat teroare cu ranga, în Praga. Şase tâlhari români, prinşi de poliţia cehă
Sursa foto: Foto: Antena 1
14 Aug 2012   •   22:33

Şase români au îngrozit Praga. Au făcut legea în cazinourile din oraş cu ranga-n mână. Loviturile extrem de violente le-au adus aproape un milion de euro. Aventura cehă a bandei de hoţi a luat sfârşit însă zilele trecute, când au fost prinşi într-un raid al poliţiei.

De la mijlocul lui iunie, de când au început să acţioneze în Cehia, românii, şase la număr, au prădat mai multe magazine şi depozite. Au furat bani, produse electronice, fier vechi, ba chiar şi încărcătoare de telefon, dar şi un miniexcavator.

Au semănat teroare şi într-un cazinou, unde au legat o chelneriţă şi au lăsat în urmă numai distrugeri. În total, au comis furturi de peste 3,5 milioane de coroane, adică aproape un milion de euro.

Întocmai ca victimele lor, românii au fost doborâţi la pământ şi încătuşaţi de poliţişti. Aveau asupra lor şi arme de foc. Hoţii sunt originari din Bucureşti, Vaslui şi Braşov. Cinci dintre ei au fost puşi sub acuzare. Cel mai tânăr are 19 ani, cel mai în vârstă, 38. Cu toţii pot primi până la 12 ani de închisoare.



×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close