Antena 3 CNN Externe Polițiștii au ucis un bărbat după ce au ajuns la adresa greșită. Agenții au fost lăsați în libertate

Polițiștii au ucis un bărbat după ce au ajuns la adresa greșită. Agenții au fost lăsați în libertate

Polițiștii au ucis un bărbat după ce au ajuns la adresa greșită. Agenții au fost lăsați în libertate
27 Iul 2018   •   15:07

Judecătorii Curții Supreme nu au vrut să-i condamne pe ofițerii de poliție americani care au împușcat un bărbat atunci când au greșit casa pentru care aveau mandat de perchiziționare.

Ismael Lopez a fost împușcat de poliție în timp ce stătea în fața ușii de la intrare în casa lui din Southhaven, în iulie 2017.

Procurorul John Champion a spus că a dus cazul la Curtea Supremă pentru a obține o condamnare în acest caz. Champion, însă, nu a reușit ce a vrut.

Champion a declarat că rezultatele autopsiei, publicate în iunie 2018, au fost slab făcute. Majoritatea autopsiilor au 10 pagini, dar autopsia lui Lopez avea doar două sau trei pagini, mai arată procurorul. Autopsia arată că Lopez a fost împușcat în spatele capului, scrie libertatea.ro.

Totodată, Departamentul de Poliție a admis că ofițerii au ajuns la casa greșită. Ei aveau mandat de aducere pentru Samuel Pearman, pentru un caz de violență domestică. Casa lui Pearman se află la doar câțiva metri de cea a lui Lopez.

×
Subiecte în articol: politisti adresa judecatori mandat
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close