Antena 3 CNN Externe Au uitat lumina aprinsă...timp de 77 de ani! Se va lua cu mâinile de cap când va vedea factura la electricitate

Au uitat lumina aprinsă...timp de 77 de ani! Se va lua cu mâinile de cap când va vedea factura la electricitate

Au uitat lumina aprinsă...timp de 77 de ani! Se va lua cu mâinile de cap când va vedea factura la electricitate
30 Mai 2012   •   18:26

Descoperire incredibilă într-o clădire dezafectată din Los Angeles. Proprietarul unei cafenele a avut parte de surpriza vieții lui când s-a decis să renoveze clădirea istorică: a dat peste un neon aprins în urmă cu 77 de ani.

În timpul lucrărilor de restaurare, Andrew Meieran a descoperit în fosta toaletă a femeilor, pe un zid prăfuit, un neon aprins. Proprietarul este de părere că lumina a fost uitată aprinsă încă din anul 1935, când clădirea a fost cumpărată și transformată într-un restaurant, scrie Daily Mail.

Prin urmare, neonul a funcţionat continuu timp de 77 de ani. Motivul pentru care neonul nu a fost descoperit la timp a fost acela că o parte a toaletei femeilor fusese transformată în depozit.

Meieran are acum o singură nelămurire: Cum de nu a fost tăiat curentul în toți acești 77 de ani de consum de electricitate.

Odată finalizată renovarea clădirii, neonul incredibil de rezistent va ocupa un loc de cinste în cafenea, promite Meieran.



×
Subiecte în articol: los angeles restaurant
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close