Antena 3 CNN Externe Un român din Germania şi-a omorât iubita şi i-a plimbat cadavrul pe autostradă până l-a oprit Poliţia

Un român din Germania şi-a omorât iubita şi i-a plimbat cadavrul pe autostradă până l-a oprit Poliţia

Aurel Adrian Prodan, un român stabilit în Germania, şi-a omorât iubita şi i-a plimbat cadavrul pe autostradă până l-a oprit Poliţia.

Un român din Germania şi-a omorât iubita şi i-a plimbat cadavrul pe autostradă până l-a oprit Poliţia
Sursa foto: Facebook / Aurel Adrian Prodan
de Alin Tarnovschi    |    22 Iul 2021   •   14:00

Aurel Adrian Prodan, un român în vârstă 46 de ani, originar din Huși, a fost arestat de poliţiştii germani, după ce şi-a ucis iubita şi apoi i-a plimbat cadavrul cu maşina, pe o autostradă, între oraşele Reichenau și Stuttgart.

Povestea lui Aurel Prodan a început în anul 2015, atunci când a omorât un bărbat, în Huşi. Cu toate acestea, el a fost lăsat în libertate, iar în prezent se stabilise în Germania, împreună cu iubita lui, o femeie în vârstă de 46 de ani.

Femeia venise din Spania pentru a fi împreună cu el, însă de curând se despărţise de el, tocmai din cauza faptului că era violent.

Astfel, criminalul s-a răzbunat pe femeie şi a înjunghiat-o cu un cuţit.

Criminalul român i-a şocat pe poliţiştii germani, după ce aceştia l-au tras pe dreapta

Pe 14 iulie 2021, Aurel Adrian Prodan a ucis-o pe iubită, apoi i-a pus cadavrul într-o maşină şi a plecat la drum. Pe o autostradă, între oraşele Reichenau și Stuttgart, românul a fost tras pe dreapta de un echipaj de Poliţie.

Poliţiştii germani au rămas uimiţit când l-au văzut pe bărbatul de la volan plin de sânge. După crimă, el s-a tăiat singur cu acelaşi cuţit, în zona gâtului.

Mai mult, agenţii au descoperit, pe bancheta din spate a maşinii, cadavrul femeii, notează vremeanoua.ro.

Criminalul a fost transportat la spital, acolo unde medicii i-au salvat viaţa. Din nefericire, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic.

×
Subiecte în articol: Germania
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close