Antena 3 CNN Externe Australia. Un bărbat şi-a salvat copilul aruncându-se în faţa unei maşini (VIDEO)

Australia. Un bărbat şi-a salvat copilul aruncându-se în faţa unei maşini (VIDEO)

Australia. Un bărbat şi-a salvat copilul aruncându-se în faţa unei maşini (VIDEO)
Sursa foto: accident
11 Mai 2010   •   22:02

Imagini şocante surprinse de o cameră de supraveghere din Australia. O maşină scăpată de sub control a ajuns pe trotuar şi a spulberat o familie întreagă. Un bebeluş de numai şase luni a fost salvat în ultimul moment de tatăl lui, care s-a aruncat în faşţa maşinii, numai să nu-şi vadă copilul accidentat.

Imaginile surprinse de camera de supraveghere arată curajul unui tată dispus să se sacrifice pentru fiul său. Văzând maşina care se îndrepta spre ei, brbatul şi-a strâns copilul în braţe şi s-a întors cu spatele pentru a-l proteja şi a-i salva viaţa.

?M-am gândit că dacă mă lovesc în spate, poate îmi rup un picior sau orice altceva care se poate repara. Dar dacă-mi loveau fiul, el nu se poate repara? a spus bărbatul.

Australianul a scăpat doar cu piciorul rupt. Părinţii lui, care îl însoţeau în momentul accidentului au fost internaţi în stare foarte gravă. Martorii spun că e un miracol că toţi au scăpat cu viaţă.

Maşina care a provocat accidentul era condusă de o femeie în vârstă care a pierdut controlul volanului. Bătrâna spune că nu îşi aminteşte cum a ajuns pe trotuar.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Australia barbat copil
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close