Antena 3 CNN Externe Austria: O româncă a supravieţuit după ce a fost înjunghiată de 20 de ori (VIDEO)

Austria: O româncă a supravieţuit după ce a fost înjunghiată de 20 de ori (VIDEO)

Austria: O româncă a supravieţuit după ce a fost înjunghiată de 20 de ori (VIDEO)
Sursa foto: Foto: mattfender.net
21 Sep 2010   •   10:32

O româncă de 24 de ani este în stare foarte gravă, într-un spital din Viena, după ce a căzut victima unui atac comis cu sălbăticie de un băiat de 15 ani. Tânăra, care este prostituată, a fost lovită cu un cuţit de peste 20 de ori, de adolescentul care o invitase în casa lui. Acum, agresorul este în mâinile poliţiei. De cealaltă parte, medicii fac eforturi pentru salvarea româncei.

Băiatul de 15 ani a stabilit prin telefon o întâlnire cu prostituata româncă şi a invitat-o în apartamentul său din Viena. După ce tânăra a intrat în apartament, suspectul a atacat-o şi-a lovit-o cu un cuţit.

Deşi a primit peste 20 de lovituri de cuţit, românca a avut puterea să iasă în stradă şi să ceară ajutor. Trecătorii au dat alarma, iar tânăra a ajuns, în cele din urmă, la spital.

Adolescentul a fost reţinut de poliţişti. Acesta a susţinut iniţial că femeia ar fi pătruns în apartament cu gând să fure. Ulterior însă, băiatul şi-a recunoscut fapta.

Avocatul adolescentului susţine că acesta plănuia să se răzbune pe tânără pentru că părinţii săi s-au despărţit din cauza unei prostituate. Băiatul este acum cercetat pentru tentativă de omor.



Antena 3



×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close