Antena 3 CNN Externe Austria. Un paraşutist britanic este acuzat că a abuzat sexual o fetiţă de 6 ani

Austria. Un paraşutist britanic este acuzat că a abuzat sexual o fetiţă de 6 ani

Austria. Un paraşutist britanic este acuzat că a abuzat sexual o fetiţă de 6 ani
22 Ian 2015   •   16:08

Autorităţile austriece l-au pus sub acuzare pe un militar al armatei britanice după ce acesta a fost incriminat că a pătruns cu forţă în casa unor localnici şi a abuzat sexual o fetiţă de şase ani.

Paraşutistul militar, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, ar fi comis aceste delicte grave, anul trecut, în timp ce se afla în Austria, într-un program de antrenament din Munţii Alpi.
De la comiterea faptei şi până acum el a rămas în custodia autorităţilor locale.

El a fost acuzat de viol şi abuz sexual asupra unui minor, potrivit procurorului regiunii Tirol, Hansjoerg Mayr.

Acesta a menţionat că procesul britanicului va începe la data de 10 martie, iar pedeapsa pe care o riscă, dacă va fi găsit vinovat, va fi de maxim 10 ani cu închisoare.

Publicaţia Heute informează că incidentul, al cărui protagonist este acuzatul, a avut loc pe perioada în care Regimentul 7 Paraşutat Royal Horse Artillery efectua manevre şi tactici militare în Tirol.

Soldatul cu pricina este bănuit că a spart o casă din Neustift im Stubaital în noiembrie 2014, unde a fost găsit şi reţinut de tatăl fetiţei abuzate.

Ambasada Marii Britanii din Viena a confirmat arestarea unui cetăţean al regatului în Neustift, dar nu a furnizat detalii suplimentare.

×
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close