Antena 3 CNN Externe Momentul în care un autocar cu opt pasageri a luat foc, pe drumul de la aeroport, în Italia

Momentul în care un autocar cu opt pasageri a luat foc, pe drumul de la aeroport, în Italia

Un autobuz care transporta opt pasageri de la aeroport spre casă a luat foc în mers, apoi explodat pe podul ce leagă Veneția și Mestre.

Momentul în care un autocar cu opt pasageri a luat foc, pe drumul de la aeroport, în Italia
Sursa foto: captura video
de Naty Badea    |    23 Apr 2023   •   12:29

Autobuzul plecase de pe aeroportul Treviso și a fost cuprins de flăcări în drumul spre Veneția. Călătorii au fost evacuați de șofer la timp şi din fericire, nu au existat victime. 

Veneția a rămas pentru mai multe ore izolată din cauza acestui accident, care a blocat singura cale de acces ce o leagă de continent.

Şoferul povestește că în timp ce mergea pe aceast drum care leagă Veneția de uscat, a auzit un zgomot extrem de puternic. A crezut că are o pană la una dintre roți, însă uitându-se în oglinda retrovizoare, și-a dat seama că motorul posterior al autocarului luase foc.

Astfel a evacuat imediat cei opt pasageri. Mai mult, a avut timp să ia şi bagajele din cala autocarului și să le dea proprietarilor.

Din păcate, autobuzul s-a făcut scrum deşi la fața locului au sosit două autospeciale și 10 pompieri care au luptat cu flăcările.

Traficul a fost oprit foarte multe ore. S-au format cozi și turiștii au fost destul de panicați, pentru că nu știau ce se întâmplă şi au rămas blocați în Veneția.

Spre seară însă, traficul s-a reluat și totul a revenit la normal.

În acest moment, experții încearcă să înțeleagă toate cauzele care au dus la incendierea autocarului. 

×
Subiecte în articol: Italia Venetia
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close