Antena 3 CNN Externe Presupusul autor al atacurilor de la New York și New Jersey a fost arestat. Anunțul făcut de autorități

Presupusul autor al atacurilor de la New York și New Jersey a fost arestat. Anunțul făcut de autorități

Presupusul autor al atacurilor de la New York și New Jersey a fost arestat. Anunțul făcut de autorități
Sursa foto: Foto: youtube.com
19 Sep 2016   •   18:44

Presupusul autor al atacurilor de la New York şi New Jersey a fost arestat de poliţie la Linden, în New Jersey, anunţă media americane, citate de AFP şi Reuters.

Este vorba de Ahmad Khan Rahami, un afgan de 28 de ani naturalizat american, rezident la Elizabeth, în New Jersey, în apropiere de New York.

El a fost arestat în oraşul Linden, la circa 15 kilometri de Elizabeth, după un schimb de focuri cu poliţia, conform posturilor de televiziune NBC şi CNN. Conform CNN, suspectul a fost rănit în schimbul de focuri.

El este suspectat că se află la originea exploziei care s-a produs sâmbătă seară în cartierul Chelsea din Manhattan şi în urma căreia au fost rănite 29 de persoane şi că a implantat o bombă artizanală pe traseul unui concurs de alergat organizat de US Marines sâmbătă dimineaţă la Seaside Park, în New Jersey.

Această bombă nu a făcut victime, startul cursei fiind amânat.

Anchetatorii consideră că mai multe persoane au fost implicate în organizarea atacurilor de la New York şi din New Jersey, au declarat pentru Reuters doi oficiali.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close