Antena 3 CNN Externe Autorii atacului din San Bernardino păreau să trăiască "visul american"

Autorii atacului din San Bernardino păreau să trăiască "visul american"

Autorii atacului din San Bernardino păreau să trăiască "visul american"
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Dec 2015   •   17:45

Bărbatul care a comis atacul armat soldat cu 14 morţi la San Bernardino, în statul american California, a călătorit în Arabia Saudită la începutul acestui an şi s-a întors de acolo căsătorit cu femeia care a participat alături de el la masacrul de miercuri, relatează Associated Press.

Născut în Statele Unite, Syed Farook părea să trăiască "visul american", după cum au povestit colegii săi, citaţi de Los Angeles Times.

Aceştia s-au declarat şocaţi să afle că numele colegului lor este legat de acest atac.

Foto:facebook.Syed Farook

Patrick Baccari, un coleg de serviciu al atacatorului, a afirmat că Farook părea un tip rezervat care nu dădea semne de comportament neobişnuit, însă a ţinut să precizeze că acesta şi-a lăsat barbă în urmă cu doar câteva luni.

Potrivit mai multor persoane care au lucrat cu Farook timp de mai mulţi ani, acesta îşi petrecea destul de multă vreme pe teren şi intra rar în vorbă cu colegii, dar era o persoană plăcută de cei din echipă. Deşi era un musulman devotat, Syed Farook discuta rar la locul de muncă subiecte legate de religie, au adăugat aceştia. Syed Farook, în vârstă de 28 de ani, şi soţia sa Tashfeen Malik, în vârstă de 27 de ani, au deschis focul miercuri în timpul unei petreceri la un centru de servicii sociale pentru persoane cu dizabilităţi din oraşul San Bernardino, în statul american California, omorând 14 persoane şi rănind grav alte 17.





×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close