Antena 3 CNN Externe Autoritățiie au găsit droguri în valoare de peste 700.000 de dolari în stomacul unei femei  

Autoritățiie au găsit droguri în valoare de peste 700.000 de dolari în stomacul unei femei  

Autoritățiie au găsit droguri în valoare de peste 700.000 de dolari în stomacul unei femei  
21 Mai 2018   •   17:33

Poliția din India a declarat că a reușit să extragă cu succes 106 capsule de cocaină din stomacul unei femei care încearca să introducă droguri în țară. Străina în vârstă de 25 de ani a fost arestată pe aeroportul internațional din Delhi pe 14 mai, după ce poliția a primit un indiciu. Este raportat că tânăra a stat săptămâna trecută într-un spital unde i-au fost administrate laxative pentru a se recupera în urmă cocainei. 

Drogurile sunt estimate a fi în valoare de 50 de milioane de rupii, adică în jur de 734.000 de dolari. Poliția crede că femeia a ingerat capsulele în Sao Paulo, Brazilia și a primit instrucțiuni pentru a le livra unui cetățean nigerian din Delhi. 

Oficialii departamentului pentru narcotice au declarat ziarului Hindustan Times că acesta este "cel mai mare număr de capsule de cocaină" pe care l-au extras vreodată de la o persoană. Ei au adăugat că ceea ce au confiscat este cocaină de calitate superioară provenită din Columbia, spre deosebire de cocaina mai ieftină și mai de proastă calitate care este de obicei recuperată în astfel de cazuri. 

Poliția este acum în căutarea cetățeanului nigerian căruia trebuia să i se livreze drogurile. 

Sursă: BBC 

×
Subiecte în articol: India
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close