Antena 3 CNN Externe Autoritățile franceze sunt în alertă. ISIS amenință Parisul cu atentate cumplite: "Vom ucide copiii în faţa părinţilor"

Autoritățile franceze sunt în alertă. ISIS amenință Parisul cu atentate cumplite: "Vom ucide copiii în faţa părinţilor"

Autoritățile franceze sunt în alertă. ISIS amenință Parisul cu atentate cumplite: "Vom ucide copiii în faţa părinţilor"
Sursa foto: Foto: Agerpres.ro
10 Noi 2017   •   16:37

Satutul Islamic a făcut public un afiş în care apare Turnul Eiffel din Paris transformat într-o armă, acest lucru la aproape doi ani de la atentatul sângeros de la Bataclan. 

Imaginea teribilă, dar şi faptul că teroriştii au ameninţat că următoarele atacuri din Franţa îi au drept ţine pe copii i-a îngrozit pe părinţi, iar autorităţile franceze sunt în alertă.

Potrivit Daily Mail, cei de la ISIS plănuiesc atacuria asupra copiilor, despre care a spus că-i vor ucide în faţa părinţilor ei.

De asemenea, Fundaţia Wafa Media, care are legături cu ISIS, a dat publicităţii un poster cu Turnul Eiffel peste care a fost pus o puşcă automată. Specialiştii au spus că asta vrea să însemne faptul că susţinătorii Statului Islamic ar putea organiza atacuri cu un autor, de tipul lup singuratic.

Pe fotografie sunt şi două mesaje, scrise atât în arabă, cât şi în limba engleză. Acestea din urmă sunt pe fond roşu, care semnifică sângele viitoarelor victime. Una dintre avertizările scrise pe afişul care le-a dat fiori tuturor se traduce prin: “Veţi plăti un preţ foarte mare pentru războiul vostru contra islamului”. Iar al doilea: “Ne vom răzbuna pentru sângele musulmanilor căzut pe pământul vostru, vom ucide tinerii în faţa părinţilor, oamenilor în vârstă”.

×
Subiecte în articol: amenintari atentat paris alerta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close