Antena 3 CNN Externe Autorităţile maghiare despre accidentul din Ungaria: şoferul român este de vină

Autorităţile maghiare despre accidentul din Ungaria: şoferul român este de vină

Autorităţile maghiare despre accidentul din Ungaria: şoferul român este de vină
Sursa foto: Foto: Videonews
23 Iun 2011   •   18:00

Autorităţile maghiare cred că de vină pentru accidentul grav în care au murit şase români este şoferul autocarului, care ar fi adormit la volan. Ancheta nu a ajuns însă la final. Românii care şi-au pierdut viaţa în tragedie vor fi aduşi în ţară până la sfârşitul săptămânii.

Numărul victimelor care şi-au pierdut viaţa în accidentul din Ungaria de marţi a crescut de la cinci la şase, după ce încă un român a murit la spital. Printre persoanele internate se află şi un copil în stare gravă.

"Momentan sunt şase persoane în spital la noi, la secţiile de chirurgie, de copii şi traumotologie. Starea pacienţilor este stabilă. Avem un pacient copil la secţia de copii. Acesta are comoţie celebrală şi este sub supraveghere", a declarat Frohlich Klara, purtător de cuvânt la Spitalul de la Nagykanizsa.

Între timp, poliţiştii maghiari nu au reuşit să afle clar care dintre cei doi şoferi e vinovat de masacru.

Familia unuia dintre şoferii decedaţi, care locuieşte lângă Bucureşti, se pregăteşte de înmormântare.

O altă femeie care a supravieţuit  în urma impactului a fost transportată la un spital din Piteşti, pentru a fi mai aproape de familia sa. Tânăra de 28 de ani va fi supusă unei operaţii săptamâna viitoare din cauza multiplelor fracturi pe care le are.

Românii care şi-au pierdut viaţa în tragedie vor fi aduşi în ţară până la sfârşitul săptămânii. Autocarul românesc transporta 40 de pasageri în Spania.

 


×
Subiecte în articol: accident autocar sofer roman morti
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close