Antena 3 CNN Externe Autorul masacrului din Colorado, cu un aer absent în faţa magistraţilor. James Holmes riscă pedeapsa capitală

Autorul masacrului din Colorado, cu un aer absent în faţa magistraţilor. James Holmes riscă pedeapsa capitală

Autorul masacrului din Colorado, cu un aer absent în faţa magistraţilor. James Holmes riscă pedeapsa capitală
Sursa foto: Foto: EPA/ INTACT Images
23 Iul 2012   •   20:42

James Holmes, autorul atacului armat comis într-un cinema din Colorado şi soldat cu 12 morţi, a compărut pentru prima dată în instanţă, cu părul vopsit roşu şi cu un aer absent, relatează AFP.
   
La trei zile după masacrul comis într-un cinema din Aurora (Denver), tânărul de 24 de ani a apărut pentru prima dată în public, la tribunalul din comitatul Arapahoe.
   
Tânărul este acuzat de uciderea a 12 persoane şi rănirea altor 58 în timpul premierei filmului "Batman - The Dark Knight rises".
   


Conform presei locale, procurorii vor cere condamnarea lui la moarte, deşi o singură persoană a fost executată în Colorado în ultimii 36 de ani.
  
James Holmes este un fost student în neuroştiinţe în vârstă de 24 de ani a cărui reputaţie de singuratic porneşte încă din copilăria petrecută în sudul Californiei. Într-un formular completat la începutul lui 2011 pentru închirierea unei locuinţe, James Holmes se descria ca fiind un student "discret şi înţelegător", dezvăluie Denver Post pe site-ul său de Internet.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close