Antena 3 CNN Externe Avea doar 15 ani când și-a pierdut virginitatea cu iubitul ei. Au făcut dragoste de nenumărate ori, dar tânărul îi ascundea un secret șocant. Fata l-a aflat chiar de la polițiști. ”M-am simțit dezgustată, umilită, mi-a fost rușine”

Avea doar 15 ani când și-a pierdut virginitatea cu iubitul ei. Au făcut dragoste de nenumărate ori, dar tânărul îi ascundea un secret șocant. Fata l-a aflat chiar de la polițiști. ”M-am simțit dezgustată, umilită, mi-a fost rușine”

Avea doar 15 ani când și-a pierdut virginitatea cu iubitul ei. Au făcut dragoste de nenumărate ori, dar tânărul îi ascundea un secret șocant. Fata l-a aflat chiar de la polițiști. ”M-am simțit dezgustată, umilită, mi-a fost rușine”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Mai 2019   •   18:03

Megan Adie, acum în vârstă de 22 ani, a acceptat să-și spună povestea în fața camerelor de luat vederi. Tânăra din Marea Britanie avea 15 ani când l-a întânit pe Chris Wilson, pe atunci de 17 ani. Și-a pierdut virginitatea cu el și au făcut dragoste de 39 de ori până când Megan i-a descoperit cumplitul secret. Chris era de fapt femeie. Mai mult decât atât, Christine Wilson pe numele ei adevărat, avea 23 de ani când a profitat de naivitatea iubitei ei.

”Arăta ca un bărbat, avea voce de bărbat”, a povestit, traumatizată, Megan, pentru un post de televiziune britanic. 

Chris a rugat-o să facă dragoste pe intuneric, spunându-i că are cicatrici pe corp și îi este jenă. Lipsită de experineță, tânăra nu și-a dat seama că întâlirile lor sexuale erau neconvenționale. În plus, fusese la rândul ei victimă a abuzurilor colegilor, așa că a înțeles teama și rușinea pe care Chris le-a jucat atât de bine. 

Relația a durat opt luni și numai după ce s-au despărțit Megan a aflat adevărul despre primul ei iubit. Și nu oricum, ci chiar de la poliție.

”Au venit niște detectivi și m-au rugat să le spun tot ce știu despre Chris. Mi-au spus că de fapt e femeie. M-am simțit dezgustată, umilită, mi-a fost rușine, eram traumatizată și confuză. Nu întelegeam ce mi-a făcut de fapt și de ce intrase în vizorul poliției”, a povestit tânăra. 

Nu era prima dată când Chris pretindea că este bărbat și folosea jucării sexuale în relațiile intime cu femei. Femeia a fost găsită vinovată de fraudă în încercarea de a obține favoruri sexuale și a pledat vinovată. A fost condamnată la muncă în folosul comunității.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close