Antena 3 Externe Mesajul ambasadorului SUA la Bucureşti despre noul Guvern al României. Ce avertisment dă pentru anul 2017

Mesajul ambasadorului SUA la Bucureşti despre noul Guvern al României. Ce avertisment dă pentru anul 2017

de S.T.    |    01 Ian 2017   •   11:58
Mesajul ambasadorului SUA la Bucureşti despre noul Guvern al României. Ce avertisment dă pentru anul 2017
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a declarat, sâmbătă, că anul 2016 a avut o importanţă deosebită pentru consolidarea parteneriatului strategic, afirmând că 2017 va fi unul cu oportunităţi deosebite pentru că atât America, cât şi România vor avea un nou guvern.

„Anul 2016 a fost de o importanţă deosebită, inclusiv, pentru parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite. Cred cu tărie că relaţia noastră bilaterală, cea dintre România şi SUA nu a fost niciodată mai puternică”, a declarat ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a Ambasadei SUA la Bucureşti.

„Acum începem un nou an. 2017 va fi un an cu oportunităţi deosebite pentru că America va avea un nou guvern şi România va avea un nou guvern. Acest lucru pune practic o mare responsabilitate pe umerii mei şi pe umerii echipei mele de la ambasadă, pentru a face tot ce putem să întărim în continuare Parteneriatul strategic SUA-Romnânia”, a mai spus oficialul american.

×
Subiecte în articol: avertisment Hans Klemm

Rămâi la curent cu ce se întâmplă în lume şi când stai pe Facebook. Urmăreşte pagina Ştiri Externe!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close