Antena 3 CNN Externe Avertismentul făcut de șefii de securitate din Europa: “Atacurile de la Bruxelles sunt doar începutul!”

Avertismentul făcut de șefii de securitate din Europa: “Atacurile de la Bruxelles sunt doar începutul!”

Avertismentul făcut de șefii de securitate din Europa: “Atacurile de la Bruxelles sunt doar începutul!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
25 Mar 2016   •   08:37

Forțele de securitate din Marea Britanie apreciază că aproximativ 800 de britanici au fugit din regat pentru a lupta în Orientul Mijlociu.

Mii de jihadiști cu planuri foarte mari se pregătesc să lovească Europa, conform unui șef de securitate citat de Daily Mail.

Avertismentul a fost dat în contextul în care au început căutările pentru al treilea atacator din aeroportul din Bruxelles.

Polția se teme că șefii Statului Islamic, furioși pe faptul că atacatorul ar fi fugit de la locul atacului, ar putea încerca să îl omoare, pentru că deține informații foarte valoroase.

De altfel, este o cursă contra-cronometru pentru găsirea acestuia, din partea autorităților europene dar și din partea jihadiștilor.

Între timp, autoritățile belgiene au scăzut nivelul de alertă teroristă de la 4 la 3, la doar două zile de la atacurile teroriste în care au murit 31 de oameni și aproape 300 au fost răniți.

 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close