Antena 3 CNN Externe Avertisment: Europa este în raza de acţiune a rachetelor nord-coreene, statele NATO sunt în pericol

Avertisment: Europa este în raza de acţiune a rachetelor nord-coreene, statele NATO sunt în pericol

Avertisment: Europa este în raza de acţiune a rachetelor nord-coreene, statele NATO sunt în pericol
Sursa foto: FOTO: Pixabay
de S.T.    |    30 Oct 2017   •   13:49

Secretarul General al NATO avertizează că Europa se află în raza de acţiune a rachetelor nord-coreene, ceea ce înseamnă că statele membre NATO se află în pericol.

„Europa a intrat în raza de acţiune a rachetelor nord-coreene, iar statele membre NATO sunt deja în pericol. NATO şi-a protejat statele membre de ameninţarea rachetelor balistice prin acţiuni de descurajare, însă sunt necesare eforturi diplomatice pentru a găsi o soluţie paşnică la acest conflict. NATO are capacităţile şi hotărârea de a răspunde la orice ameninţare şi la orice agresor. Dar NATO şi niciun aliat nu doresc un război ... ar fi un dezastru”, a spus Jens Stoltenberg, într-un interviu pentru publicaţia japoneză Yomiuri Shimbun.

Aflat într-o vizită oficială în Japonia, Jens Stoltenberg a declarat că este necesară găsirea unei soluţii paşnice pentru criza nord-coreeană.

Secretarul General al NATO a avertizat anterior că o intervenție militară în Coreea de Nord ar putea avea consecințe dezastruoase.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close