Antena 3 CNN Externe Avertismentul făcut de teroriștii de la ISIS: "Acesta este doar începutul!"

Avertismentul făcut de teroriștii de la ISIS: "Acesta este doar începutul!"

Avertismentul făcut de teroriștii de la ISIS: "Acesta este doar începutul!"
06 Iul 2016   •   13:45

Reţeaua Stat Islamic (SI) a avertizat cu privire la atacuri repetate în Bangladesh şi în împrejurimi până când legea islamică Sharia va fi instituită, anuntând într-o înregistrare video că uciderea de săptămâna trecută a 20 de persoane în Dhaka a fost doar o mică parte din ceea ce urmează.

Vineri seara, indivizi au deschis focul cu arme automate şi au luat ostatici într-un restaurant situat într-o zonă în care sunt misiuni diplomatice, în capitala Bangladeshului. Atacul s-a soldat cu moartea a 20 de civili, şi anume a 9 italieni, 7 japonezi, un american, un indian şi doi poliţişti. Şase indivizi înarmaţi au fost eliminaţi şi 13 ostatici, inclusiv 3 străini, au fost salvaţi sâmbătă în timpul unei operaţiuni a poliţiei.

La începutul înregistrării video sunt prezentate imagini cu atacurile recente din Paris, Bruxelles şi Orlando (Statele Unite), revendicate de reţeaua teroristă.

"Ceea ce aţi văzut în Bangladesh...a fost doar o mică parte. Acest lucru se va repeta, se va repeta şi se va repeta până când voi pierdeţi şi noi câştigăm iar legea Sharia va fi institută în întreaga lume", a spus în înregistrarea video un militant din Bangladesh identificat cu numele de Abu Issa al-Bengali, potrivit Reuters online.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close