Antena 3 CNN Externe Avertisment de la Kremlin: Moscova va răspunde fiecărui act neprietenos împotriva Rusiei. România este și ea vizată

Avertisment de la Kremlin: Moscova va răspunde fiecărui act neprietenos împotriva Rusiei. România este și ea vizată

Rusia va răspunde în consecință la fiecare acțiune împotriva Moscovei, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, miercuri, comentând expulzările în masă a diplomaților ruși din țările occidentale. România este și ea vizată.

Avertisment de la Kremlin: Moscova va răspunde fiecărui act neprietenos împotriva Rusiei. România este și ea vizată
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    06 Apr 2022   •   10:05

”Vom răspunde în consecință fiecărui act neprietenos de acest gen”, a spus diplomatul rus.

Diplomatul a menționat că fiecare acțiune neprietenoasă va primi ”cel mai eficient răspuns” al Moscovei, în funcție de situație. Maria Zakharova a tranmis că nu este întotdeauna posibil un răspuns de tip „tit-for-tat” (provocarea unei răni sau insulte echivalentă uneia suferite), deoarece cu un număr de țări au în Rusia ”fie o organizație diferită a serviciilor diplomatice, fie o altă reprezentare în țări”, a adăugat ea, potrivit agenției de presă rusă de stat TASS.

În ultimele zile, mai multe țări au anunțat expulzarea diplomaților rusi. Deciziile au venit ca o reacție în urma atrocităților lăsate în urmă de armata rusă după retragerea din Bucha.

România este și ea inclusă în avertismentul emis de Kremlin. Autoritățile au anunțat marți expulzarea a zece diplomați ruși.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close