Antena 3 CNN Externe Avertismentul unei mame din California care și-a pierdut copilul din cauza unui obiect pentru dentiție: ”Siguranța copilului nu este o alegere parentală, este o datorie!”

Avertismentul unei mame din California care și-a pierdut copilul din cauza unui obiect pentru dentiție: ”Siguranța copilului nu este o alegere parentală, este o datorie!”

O mamă din California, SUA, avertizează asupra pericolului pe care îl reprezintă colierele de dentiție de chihlimbar pentru copii, după ce fiul ei de un an a murit în urma strangulării cu acest obiect.

Avertismentul unei mame din California care și-a pierdut copilul din cauza unui obiect pentru dentiție: ”Siguranța copilului nu este o alegere parentală, este o datorie!”
Sursa foto: TikTok/Danielle Morin
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Mai 2022   •   22:49

Danielle Morin a făcut publică pe contul său de TikTok, acolo unde împărtășește cu alte mame diverse trucuri privind creșterea copiilor și siguranța acestora, tragica poveste a pierderii băiatului ei. Mesajul a fost urmărit de peste 800.000 de persoane.

„Cunoașteți mai bine, faceți mai bine! Siguranța copilului nu este o alegere parentală, este o datorie”, a transmis în videoclipul care s-a viralizat.

În 2016, fiul ei, Deacon, a fost găsit inconștient la creșă, după ce a fost strangulat de un colier de dentiție în timp ce dormea. A fost dus de urgență la spital, dar a fost declarat decedat cinci zile mai târziu.

„Creșa mi-a spus că a fost din cauza colierului care i s-a înfășurat în jurul gâtului în timpul somnului și că a fost vina mea”, a declarat femeia pentru The New York Times.

Proprietarul unității și un alt angajat au fost arestați și acuzați de punerea intenționată în pericol a copilului.

De atunci, ea pledează împotriva folosirii colierelor de dentiție de chihlimbar. Aceasta a intentat un proces pentru ucidere din culpă la Curtea Superioară a San Bernardino din California împotriva site-ului de comerț electronic Etsy pentru a opri vânzarea colierelor.

 

×
Subiecte în articol: mama california copil spital
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close