Antena 3 Externe Avertizare de călătorie în Slovenia. Informaţiile de la MAE

Avertizare de călătorie în Slovenia. Informaţiile de la MAE

de G.S.    |    18 Oct 2015   •   21:37
Avertizare de călătorie în Slovenia. Informaţiile de la MAE
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA

MAE îi informează pe românii care călătoresc în Slovenia că vor exista întârzieri la punctele de trecere a frontierei şi se va prelungi perioada de tranzitare auto şi feroviară a teritoriului sloven, ca urmare a reintroducerii controalelor la graniţă introduse de Austria, Croaţia şi Ungaria.

 
Circulaţia rutieră, pe autostrăzile din Slovenia, este deschisă, dar vor exista disfuncţionalităţi din cauza creşterii numărului verificărilor efectuate de echipele mobile ale poliţiei slovene, precizează MAE.
 
Ministerul recomandă cetăţenilor şi transportatorilor români să se documenteze asupra condiţiilor de călătorie şi a circulaţiei pe principalele componente de infrastructură rutieră şi feroviară din Slovenia, asupra  restricţiilor existente, adoptarea unei conduite prudente şi respectarea semnelor şi avertizărilor de circulaţie, precum şi cu privire la alertele emise de autorităţile slovene.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close