Antena 3 CNN Externe Avertizare de urgență emisă pentru toți cei care călătoresc în Turcia! 

Avertizare de urgență emisă pentru toți cei care călătoresc în Turcia! 

Avertizare de urgență emisă pentru toți cei care călătoresc în Turcia! 
07 Iun 2018   •   16:07

Marea Britanie a emis o avertizare de urgență turiștilor ce plănuiesc să călătorească în Turcia. Departamentul de Externe declară că atacurile teroriste sunt "foarte probabile" și "mulțimile trebuie evitate”. 

Guvernul a emis avertismentul de urgență deoarece la sfârșitul acestei luni, țara se pregătește pentru niște alegeri prezidențiale și parlamentare neprogramate. Turiștii au fost avertizați să se aștepte la incidente din cauza mediului politic instabil.  

Purtătorul de cuvânt al guvernului a declarat: ”Alegerile prezidențiale și parlamentare vor avea loc pe 24 iunie 2018. Acest lucru poate duce la mitinguri și demonstrații în întreagă tară; trebuie să evitați mulțimile și să urmați sfatul autoritătilor locale.” 
  
Oficiul de Externe a afirmat că teroriștii sunt "înclinați" să cauzeze atacuri în Turcia în sudul și estul țării, în special Ankara și Istanbul
  
 "Un număr mare de grupări teroriste sunt active (...) Fiți vigilenți în jurul ocaziilor religioase semnificative (inclusiv luna sfantă a Ramadanului) și în zilele de sărbătoare legală; uneori grupurile teroriste vizează aceste perioade.” 

Sursă: Mirror
  

×
Subiecte în articol: Istanbul atac terorist turcia
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close