Antena 3 CNN Externe Avioanele "Taifun" au scris pe cerul Londrei numărul "70" la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

Avioanele "Taifun" au scris pe cerul Londrei numărul "70" la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta

O formație de 15 aparate militare Typhoon (Taifun) a survolat Londra alcătuind numărul "70", pentru a marca cele 7 decenii de domnie ale reginei Elisabeta a II-a.

Avioanele "Taifun" au scris pe cerul Londrei numărul "70" la Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta
Sursa foto: Antena 3
de Adrian Iclozan    |    02 Iun 2022   •   15:35

Suverana Marii Britanii a fost văzută zâmbind în timp ce i s-au alăturat, pentru momentul spectacolului aviatic, membrii de rang înalt ai familiei regale, notează BBC.

Charles, prințul moștenitor, a ocupat o poziție privilegiată, în dreapta mamei sale.

El a trecut în revistă trupele la ceremonia de joi, în locul reginei.

Plasarea lui Charles în centrul multor momente-cheie ale ceremoniilor dedicate Jubileului de Platină subliniază faptul că acesta se pregătește pentru succesiune.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În balconul Palatului Buckingham nu au fost prezenți, joi, prințul Andrew, aflat până recent în centrul unor acuzații de agresiune sexuală, și nici prințul Harry și soția acestuia, Meghan.

Casa Regală britanică a luat, luna trecută, decizia ca doar "membrii cu atribuții" ai familiei monarhice să fie oficial prezenți la ceremonii.

La parada aviatică de la Londra au participat atât aparate moderne, cât și istorice, din al Doilea Război Mondial, printre care un emblematic avion de vânătoare "Spitfire", mai precizează BBC.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close