Antena 3 CNN Externe Un avion cu aproape 50 de persoane la bord s-a prăbușit la scurt timp după decolare. Trupurile sunt carbonizate și greu de identificat. Martorii spun că avionul a luat foc înainte de a se prăbuși. Primele imagini

Un avion cu aproape 50 de persoane la bord s-a prăbușit la scurt timp după decolare. Trupurile sunt carbonizate și greu de identificat. Martorii spun că avionul a luat foc înainte de a se prăbuși. Primele imagini

Un avion cu aproape 50 de persoane la bord s-a prăbușit la scurt timp după decolare. Trupurile sunt carbonizate și greu de identificat. Martorii spun că avionul a luat foc înainte de a se prăbuși. Primele imagini
Sursa foto: Foto: Twitter
07 Dec 2016   •   15:51

Update: ”Toate trupurile celor 47 de victime au ars, astfel că procedura de identificare nu poate fi făcută. Resturile avionului sunt împrăştiate”, se anunță într-un comunicat al guvernului regional.

Martorii accidentului aviatic susțin că  ”avionul s-a prăbușit în zona muntoasă și, înainte de a se prăbuși a luat foc”. Primele imagini de la locul tragediei. Primele imagini de la fața locului.

Update:  Din primele informații, nu există supraviețuitori. Guvernul pakistanez a confirmat oficial prăbușirea avionului cu 47 de persoane la bord.

Update: Junaid Jamshed, un cântăreț pakistanez celebru, care era și preot, se afla la bord, alături de soția sa, Nahya Junaid. Deocamdată lista oficială a pasagerilor nu a fost dată publicității.

 

Update: Un avion al companiei Pakistan International Airlines (PIA), care efectua o cursă pe ruta Chitral-Islamabad, s-a prăbușit în apropiere de orașul pakistanez Abottabad, într-o zonă muntoasă. Anunțul a fost făcut de un polițist local. Avionul se îndrepta spre din nordul orașului Chitral. Avionul a dispărut de pe radare, la scurt timp după ce a decolat.

Știre inițială: Un avion al companiei Pakistan International Airlines (PIA) care efectua o cursă pe ruta Chitral-Islamabad, a dispărut miercuri de pe radare, informează publicaţia pakistaneză DawnNews.

Potrivit sursei citate, la bordul aparatului de zbor se aflau 47 de persoane.

Avionul a dispărut de pe radare la scurt timp după ce a decolat de pe un aeroport din din regiunea Chitral, din nordul Pakistanului, transmite Reuters, care citează posturi de televiziune locale.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close