Antena 3 CNN Externe Avion cu suporteri, PRĂBUŞIT LA ATERIZARE în Ucraina. Moment de reculegere la meciul Şahtior - Dortmund, în memoria celor cinci morţi

Avion cu suporteri, PRĂBUŞIT LA ATERIZARE în Ucraina. Moment de reculegere la meciul Şahtior - Dortmund, în memoria celor cinci morţi

Avion cu suporteri, PRĂBUŞIT LA ATERIZARE în Ucraina. Moment de reculegere la meciul Şahtior - Dortmund, în memoria celor cinci morţi
Sursa foto: Foto: redsaway.com
13 Feb 2013   •   22:30
UPDATE 00.00 - Agenţia pentru situaţii de urgenţă a raportat cinci morţi în cursul serii, deşi guvernul regional transmisese anterior un bilanţ de cel puţin patru morţi, informează AFP.

UPDATE 22.30 -
Un moment de reculegere s-a ţinut înainte de începerea meciului Şahtior - Dortmund în memoria victimelor accidentului aviatic de la Doneţk care a avut loc miercuri seară, după prăbuşirea unui charter care transporta suporteri, informează AFP.
   
Conform AFP, cele patru persoane decedate după prăbuşirea avionului erau suporteri care se deplasau la meci.


ŞTIRE INIŢIALĂ

Cel puţin patru persoane au murit în momentul în care un avion de pasageri s-a prăbuşit, la aterizare, pe aeroportul din oraşul ucrainean Doneţk, informează AFP.
    
"Majoritatea pasagerilor au fost salvaţi. În acest moment sunt patru morţi", a declarat guvernatorul regiunii Doneţk, Andrei Şişaţki.
   
Alte 12 persoane au fost rănite în accident.

Avionul, de tip Antonov AN-24, aparţinând companiei ucrainene South Airlines, zburase pe ruta Odesa - Doneţk.  Piloţii au cerut permisiunea efectuării unei aterizări de urgenţă pe aeroportul "Serghei Prokofiev" din Doneţk.
   
Însă aparatul, care avea 36 de pasageri la bord, s-a prăbuşit la aproximativ 700 de metri de pista aeroportului, iar cel puţin trei persoane au murit.

Potrivit unor surse, în avion erau suporteri care mergeau la meciul Sahtior Doneţk - Borussia Dortmund, care se joacă în această seară la Doneţk, Ucraina.

Avionul s-a răsturnat şi s-a dezmembrat în momentul impactului cu solul, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenţiei ucrainene pentru Situaţii de urgenţă, Volodimir Ovsianik.




×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close