Antena 3 CNN Externe Avion întors din drum din cauza unui angajat aeroportuar care a adormit în cală

Avion întors din drum din cauza unui angajat aeroportuar care a adormit în cală

Avion întors din drum din cauza unui angajat aeroportuar care a adormit în cală
14 Apr 2015   •   20:28
Un angajat al unei companii aeriene din Statele Unite a adormit în compartimentul de marfă al unui avion de pasageri, trezindu-se în momentul decolării, informează site-ul ziarului Los Angeles Times.
 
Avionul companiei Alaska Airlines decolase din Los Angeles spre Seattle, dar, imediat după decolare, pilotul şi pasagerii au auzit zgomote din compartimentul de marfă al aeronavei.
 
"Dintr-o dată, după decolare, am auzit sub scaune bătăi şi ne-am gândit că era ceva în neregulă cu trenul de aterizare", a declarat un pasager. Pilotul a luat legătura cu turnul de control şi a raportat incidentul, cerându-i-se să revină în Los Angeles.

Potrivit CNN, în compartimentul de marfă era un angajat al firmei Menzies Aviation, care gestionează bagajele pasagerilor companiei aeriene Alaska Airlines.Imediat după aterizarea de urgenţă, angajatul le-a spus anchetatorilor că aţipise în compartimentul de marfă şi s-a trezit după decolare.
 
Angajatul nu a suferit răni, dar exista riscul de a-şi pierde viaţa prin asfixiere dacă avionul ar fi ajuns la altitudinea de croazieră, de circa 10.000 de metri.
 

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close