Antena 3 CNN Externe Avion prăbuşit în vestul Indiei. Şapte pasageri din 166 au supravieţuit (VIDEO)

Avion prăbuşit în vestul Indiei. Şapte pasageri din 166 au supravieţuit (VIDEO)

Avion prăbuşit în vestul Indiei. Şapte pasageri din 166 au supravieţuit (VIDEO)
Sursa foto: avion
22 Mai 2010   •   10:05

Tragedie aviatică în India. Un avion cu 166 de oameni la bord s-a prăbuşit în sudul ţării. Unul dintre cei opt supravieţuitori ai accidentului aviatic din India, un copil în vârstă de şapte ani, a decedat sâmbătă din cauza rănilor suferite, a anunţat poliţia indiană, citată de AFP. Iniţial, autorităţile au spus că cel puţin opt oameni au supravieţuit. Aparatul de zbor decolase din Dubai şi ar fi trebuit să aterizeze în Mangalore.

Avionul Boeing 737 avea la bord 160 de pasageri şi şase membri ai echipajului. Aeronava s-a prăbuşit în jurul orei 3.00, ora României.

Televiziunile indiene au difuzat imagini cu mai mulţi supravieţuitori după accidentul aviatic. Autorităţile au oferit informaţii contradictorii în privinţa numărului de răniţi.

Tragedia s-a produs după ce aparatul de zbor a ratat pista de aterizare, a căzut într-o vale din apropiere şi a luat foc la contactul cu solul. Autorităţile caută acum cutiile negre ale avionului.

Cauzele accidentului nu au fost identificate încă, însă autorităţile spun că de vină ar putea fi condiţiile meteorologice. În momentul producerii tragediei ploua şi vizibilitatea era foarte redusă.

Cel mai grav accident aerian înregistrat în India a avut loc în 1996, când două avioane - un aparat din Kazahstan şi un avion de linie saudit - au intrat în coliziune în plin zbor în apropiere de New Delhi, accidentul soldându-se cu moartea a 349 de persoane.



Antena3.ro




×
Subiecte în articol: Boeing sol aeroport morti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close