x close

Avionul A320 Germanwings. Pasagerii au strigat "Doamne, Dumnezeule" înaintea prăbuşirii

de S.T.    |    01 Apr 2015   •   09:14
Avionul A320 Germanwings. Pasagerii au strigat "Doamne, Dumnezeule" înaintea prăbuşirii

Pasagerii avionului A320 al companiei Germanwings au fost pe deplin conştienţi de faptul că aparatul se va prăbuşi şi au strigat "Doamne, Dumnezeule" înainte de prăbuşire, potrivit unei înregistrări pe care săptămânalul Paris Match şi cotidianul german Bild au putut să o vizioneze, relatează AFP.

În această înregistrare "se aude strigătul +Doamne, Dumnezeule+ în mai multe limbi", a afirmat marţi Paris Match pe site-ul său. Săptămânalul asigură că nu are "nicio îndoială" cu privire la provenienţa înregistrării, în cazul de faţă un telefon mobil.

"Scena este atât de haotică încât nu se distinge nicio persoană dar strigătele dovedesc că ei erau pe deplin conştienţi de ceea ce va urma. Spre sfârșit, după o zguduitură, strigătele se intensifică. Apoi nimic", precizează Paris Match.

În aceeaşi înregistrare "se aud de asemenea de cel puţin trei ori lovituri metalice care sugerează că pilotul încerca să deschidă uşa cabinei de pilotaj cu un obiect greu", adaugă Paris Match, confirmând înregistrările cutiei negre.

Accidentul A320 în Alpii francezi a făcut 150 de morţi. Copilotul aparatului este suspectat că l-a provocat.

Citeşte mai multe despre:

GermanWings avion prabusit
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati