Antena 3 Externe AVIONUL DISPĂRUT de pe radare. "Am dat publicităţii TOATE datele pe care le avem". Rudele victimelor, în stare de şoc

AVIONUL DISPĂRUT de pe radare. "Am dat publicităţii TOATE datele pe care le avem". Rudele victimelor, în stare de şoc

de O.P.    |    27 Mai 2014   •   09:15
AVIONUL DISPĂRUT de pe radare. "Am dat publicităţii TOATE datele pe care le avem". Rudele victimelor, în stare de şoc

Malaysia a publicat, marţi, datele obţinute de satelit folosite pentru a stabili traiectoria zborului MH370, dispărut la 8 martie, până la prăbuşirea sa în Oceanul Indian, ca răspuns la solicitările rudelor pasagerilor.

Departamentul de aviaţie civilă a anunţat că a colaborat cu Inmarsat pentru a furniza 47 de pagini de date înregistrate de operatorul britanic de sateliţi, precum şi note explicative.

Rudele celor 239 de persoane aflate la bordul avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines au cerut publicarea datelor brute, pentru ca acestea să poată fi supuse şi altor analize, în timp ce epava avionului încă nu a fost găsită.

Inmarsat a folosit sateliţii pentru a ajuta la reconstituirea rutei aeronavei.

Avionul Boeing se deplasa pe ruta Kuala-Lumpur - Beijing la 8 martie, dimineaţa, când a schimbat brusc traiectoria la aproximativ o oră de la decolare, fără a oferi explicaţii.

Semnalele sonore îl localizează la sud de Oceanul Indian, unde s-ar fi scufundat, rămânând fără combustibil, la câteva sute de kilometri în largul coastei de est a Australiei.

Căutările în Oceanul Indian sunt conduse de Australia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close