Antena 3 CNN Externe Avionul prăbuşit în Golful Mexic s-a scufundat. Pilotul nu pare să fi supravieţuit

Avionul prăbuşit în Golful Mexic s-a scufundat. Pilotul nu pare să fi supravieţuit

Avionul prăbuşit în Golful Mexic s-a scufundat. Pilotul nu pare să fi supravieţuit
Sursa foto: Foto: internationalliving.com
19 Apr 2012   •   20:00
UPDATE 22.05 - Avionul care s-a prăbuşit în Golful Mexic s-a scufundat înainte de sosirea echipelor de intervenţie, iar pilotul nu pare să fi supravieţuit. Conform Pazei de Coastă, pilotul era singura persoană aflată la bordul avionului uşor de tip Cessna 421C.
   
Avionul a plutit puţin în apele Golfului Mexic, fiind observat de piloţii aparatelor de vânătoare care au supravegheat derularea accidentului. Nu existe indicii că pilotul ar fi ieşit din avion înainte de scufundarea acestuia. Aparatul s-a prăbuşit la aproximativ 400 de kilometri de ţărmul Floridei.

UPDATE 20.12 -
Avionul uşor care zbura necontrolat deasupra Golfului Mexic s-a prăbuşit la circa 400 de kilometri de coastele Floridei. Echipele de intervenţie s-au deplasat spre locul accidentului.
______________________________________________________________________________________________________________

Un avion uşor se deplasează pe o traiectorie circulară deasupra Golfului Mexic, iar pilotul pare să fie în stare de inconştienţă, informează NBC.
   
Autorităţile americane urmăresc avionul de tip Cessna 421 şi se aşteaptă să se prăbuşească în mare după terminarea combustibilului. Paza de Coastă americană este pregătită să declanşeze o operaţiune de salvare.
   
Avionul decolase din Slidell (Louisiana) şi urma să aterizeze la Bradenton joi dimineaţă.
   
Paza de Coastă a mobilizat un avion de tip HC-144 şi un elicopter MH-60 care sunt pregătite să intervină imediat după prăbuşirea avionului.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close