Antena 3 CNN Externe Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, aruncă bombă pe tema afacerilor familiei lui Joe Biden: "Stați să vedem când ajungem în România!"

Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, aruncă bombă pe tema afacerilor familiei lui Joe Biden: "Stați să vedem când ajungem în România!"

Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, aruncă bombă pe tema afacerilor familiei lui Joe Biden: "Stați să vedem când ajungem în România!"
06 Oct 2019   •   21:48

Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului și avocatul președintelui american Donald Trump, aruncă bomba în scandalul acuzațiilor de corupție aduse fostului vicepreședinte american Joe Biden și familiei sale. Biden și-a anunțat intenția de a candida pentru președinția SUA.

”Eu nici n-apuc să închei o propoziție. Sunt contrazis imediat. Ia uitați-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraților, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Și ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei știu ceva despre care voi nu vorbiți.

Eu am totul aici. Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite.” a spus Rudy Giuliani la Fox News.

Procurorii ucrainieni verifică dosarele

Procuratura ucraineană a anunţat vineri că verifică dosarele clasate privind grupul Burisma, din domeniul gazelor, care a avut la un moment dat legături cu Hunter Biden, fiul fostului vicepreşedinte american Joe Biden, informează AFP.

Procurorul Ruslan Riaboşapka a declarat presei că este vorba de un audit în care ar putea fi implicaţi Mikola Zlocevski, cofondator şi fost director al Burisma, şi omul de afaceri ucrainean Serghei Kurcenko, însă cele aproximativ 15 dosare verificate nu par să se refere şi la Hunter Biden, care a făcut parte în 2014 din consiliul de administraţie al firmei, iar în perioada 2014-2019 din consiliul de supraveghere.

Magistratul a insistat că decizia de a verifica dacă s-a procedat legal în anchete nu a fost luată în urma unor presiuni. "Niciun politician străin sau ucrainean nu mi-a telefonat şi nu a încercat să îmi influenţeze deciziile", a spus el.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, este acuzat că i-a cerut omologului său ucrainean, Volodimir Zelenski, să deschidă o anchetă care i-ar fi putut aduce daune de imagine lui Joe Biden, posibil candidat al Partidului Democrat la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Camera Reprezentanţilor din Congresul SUA a deschis o anchetă în vederea posibilei suspendări a preşedintelui. 

 

×
Subiecte în articol: Alegeri SUA Joe Biden
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close