Antena 3 CNN Externe Avocatul lui Ratko Mladici: Clientul meu suferă de cancer limfatic

Avocatul lui Ratko Mladici: Clientul meu suferă de cancer limfatic

Avocatul lui Ratko Mladici: Clientul meu suferă de cancer limfatic
Sursa foto: Foto: halovesti.com
02 Iun 2011   •   19:39

Avocatul lui Ratko Mladici, Milos Saljic, aduce o nouă ipoteză în procesul clientului său: suferă de cancer limfatic. Juristul a adus în faţa instanţei mai multe documente care dovedesc faptul că acuzatul a făcut chimioterapie şi a suferit o operaţie în 2009.

Potrivit Associated Press, documentele arată că Mladici a fost internat în tr-un spital din Serbioa în perioada 20 aprilie-18 iulie 2009, unde a primit diagnosticul şi tratamentul necesar. Numele şi semnăturile doctorilor au fost blurate.

Purtătorul de cuvânt al tribunalului care judecaă dosarul a refuzat să comenteze despre acest subiect, nefiind nici o modalitate imediată de a dovedi autenticitatea documentelor aduse în instanţă.

Avocatul lui Mladic a explicat faptul că actele i-au fost înmânate cu o zi înainte de extrădarea inculpatului
"Am fost sunat de un bărbat care m-a intrebat dacă ma interesează un document care ar putea preveni extrădarea lui Ratko Mladici la Haga"

Mai mult decât atât, Saljic a reinvocat motivul stării de sănătate a clientului său, adăugând că familia acestuia spune că Mladic se află înntr-o condiţie gravă, atât psihic cât şi fizic.

Aproape 10.000 de oameni au manifestat, duminică seară, la Belgrad, împotriva arestării lui Ratko Mladici, fostul lider militar al sârbilor din Bosnia. Mitingul a fost urmat de acte de vandalism, cărora forţele de ordine le-au pus capăt fără întârziere. Mladici a anunţat, prin intermediul fiului său, că este nevinovat.






×
Subiecte în articol: avocat cancer
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close