Antena 3 CNN Externe Baba Vanga ar fi prezis în 1979 că președintele rus Vladimir Putin va deveni ”Stăpânul lumii”

Baba Vanga ar fi prezis în 1979 că președintele rus Vladimir Putin va deveni ”Stăpânul lumii”

Baba Vanga a prezis cele mai mari conflicte din întreaga lume. Clarvăzătoarea, numită drept Nostradamus din Balcani, spunea că nimeni nu poate opri Rusia și că Vladimir Putin o să devină "Stăpânul lumii".

Baba Vanga ar fi prezis în 1979 că președintele rus Vladimir Putin va deveni ”Stăpânul lumii”
Sursa foto: Sputnik / Hepta
de Alexandra Ionescu    |    28 Mar 2022   •   12:35

Baba Vanga, care a murit acum 25 de ani în 1996 la vârsta de 84 de ani, a prezis într-un interviu din 1979 că Rusia va domina lumea. Ea a făcut, de asemenea, o predicție înfricoșătoare despre al treilea război mondial și despre potențiala utilizare a armelor nucleare.

oți se vor dezgheța precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină stăpânul lumii”, arăta una dintre profețiile bătrânei.

Se crede că Vanga are talent în a prezice evenimente majore de pe tot globul, și anume atacurile teroriste din 11 septembrie din New York.

Se susține că, în timpul carierei sale de 50 de ani, ea a prezis și pandemia de Coronavirus, dezastrul de la Cernobîl în Ucraina în 1986 și moartea Prințesei Diana în 1997.

Bătrâna ar fi prezis focarul de COVID „cu ani în urmă” când a avertizat: „Corona va fi peste noi”.

Ea a câștigat notorietate după ce se presupune că a prezis dezastrul submarinului Kursk din 2000.

Submarinul s-a scufundat la 12 luni după ce Vanga a susținut că Kursk va fi „acoperit cu apă” și „întreaga lume va plânge pentru el”.

În 1989, ea ar fi spus despre atacurile din 11 septembrie asupra World Trade Center: „Oroare, groază! Frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel.

Lupii vor urlă într-un tufiș și sângele nevinovat va țâșni”.

Adepții devotați ai lui Vanga spun că 85% dintre predicțiile ei sunt corecte, dar potrivit experților, care i-au cercetat profețiile, spun că doar 68% sunt corecte.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close