Antena 3 CNN Externe Un băiat din Siria și-a împlinit visul de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo, după cutremur

Un băiat din Siria și-a împlinit visul de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo, după cutremur

Un băiat din Siria care le-a spus salvatorilor, după cutremurul devastator din februarie, că vrea să îl întâlnească pe Cristiano Ronaldo și a ajuns față în față cu idolul său, după ce a fost invitat să vadă meciul clubului său Al Nassr în Arabia Saudită.

Un băiat din Siria și-a împlinit visul de a-l întâlni pe Cristiano Ronaldo, după cutremur
Sursa foto: Twitter | @totalcristiano
de Alin Tarnovschi    |    04 Mar 2023   •   23:13

Nabil Saeed a făcut această cerere lucrătorilor de salvare din Siria într-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare luna trecută, după cutremurul cu magnitudinea de 7,8 care a lovit Turcia și Siria, pe 6 februarie.

Saeed, învăluit în zâmbete, s-a întâlnit pentru scurt timp cu atacantul portughez înainte de meci. Cei doi au bătut palma și s-au îmbrățișat puternic.

"Când l-am văzut pe Ronaldo, am crezut că este un vis. Nu mi-a venit să cred. Când se va termina acest vis, nu știam. Mă rog la Dumnezeu ca acesta să nu fie un vis", a declarat Saeed, pentru Reuters.

Saeed l-a încurajat pe Ronaldo și pe Al Nassr, care a învins cu 3-1 pe Al Batin la Riyadh și a rămas cu două puncte în fruntea Saudi Pro League.

"Mi-aș dori ca toată lumea să-l poată vedea pe Ronaldo. Este o persoană foarte drăguță", a mai spus Saeed.

Peste 50.000 de persoane au murit în urma cutremurului din Turcia și Siria. Bilanțul victimelor din Siria este de peste 5.900 de morți, potrivit autorităților.

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close