Antena 3 CNN Externe Copil de 8 ani, găsit în viaţă într-o canalizare din Germania, la 8 zile după ce a dispărut de acasă

Copil de 8 ani, găsit în viaţă într-o canalizare din Germania, la 8 zile după ce a dispărut de acasă

Miracol pentru o familie din Germania al cărei copil de 8 ani a fost găsit în viaţă într-o canalizare. Salvarea a venit de la un trecător care i-a auzit strigătele băiatului. Copilul dispăruse misterios de acasă în urmă cu 8 zile.

Copil de 8 ani, găsit în viaţă într-o canalizare din Germania, la 8 zile după ce a dispărut de acasă
Sursa foto: DailyMail.com
de Claudia Popovici    |    28 Iun 2022   •   19:48

Mai exact, Joe, în vârstă de 8 ani, din Oldenburg, Germania, se juca în grădina din faţa casei când a dispărut în mod misterios, pe 17 iunie.

Disperați, părinţii au anunţat imediat autorităţile, dar cu toate forţele implicate în căutarea copilului nu s-a reuşit localizarea sa. 

Miracolul a venit de la un trecător, pe 25 iunie, care a sunat la poliţie şi a spus că se aude „un zgomot” dintr-o canalizare, aflată la aproximativ 200 de metri de casa familiei, în districtul Donnerschwee, relatează Daily Mail. 

La faţa locului s-au deplasat imediat Poliţia, pompierii şi un echipaj al serviciului de ambulanță.

Când au ridicat capacul canalului, polițiștii l-au văzut pe Joe la baza canalizării, plângând şi strigând după ajutor.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cum a ajuns copilul în interiorul canalizării, dacă s-a pierdut ori a fost închis de cineva.

Potrivit presei germane, poliţia nu exclude posibilitatea ca cineva să-l fi introdus acolo intenționat.

Joe, în vârstă de 8 ani, a fost transportat de urgenţă la spital cu hipotermie, iar medicii sunt pozitivi în privința revenirii sale complete.

×
Subiecte în articol: copil Germania canalizare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close