Antena 3 CNN Externe Băiețel de 9 ani, găsit fără suflare într-un automobil parcat în curtea vecinilor din satul Bâc

Băiețel de 9 ani, găsit fără suflare într-un automobil parcat în curtea vecinilor din satul Bâc

Un copil de nouă ani a fost găsit fără suflare într-un automobil parcat în curtea vecinilor, care sunt plecaţi peste hotare, în satul Bâc, municipiul Chişinău.

Băiețel de 9 ani, găsit fără suflare într-un automobil parcat în curtea vecinilor din satul Bâc
Sursa foto: Getty
de Andreea Cigolea    |    16 Iul 2021   •   11:44

Totul a ieșit la iveală după ce oamenii legii au fost sesizaţi despre dispariţia unui copil din satul Bâc. Poliţia presupune că băiatul a intrat în maşină, dar nu a mai putut ieşi, deoarece portierele puteau fi deschise doar din afara, deschizătoarele din interior fiind defecte.

Ca urmare, au fost întreprinse mai multe măsuri de căutare, iar într-un final copilul a fost depistat în maşina vecinilor plecaţi.

”La faţa locului a fost solicitat şi medicul legist. În urma examinării, nu au fost depistate urme de moarte violentă, însă s-a constatat că minorul s-a asfixiat. Forţele de ordine au stabilit ca automobilul era posibil de deschis doar din exterior, deschizătoare din interior fiind defecte. Cel mai probabil minorul a intrat şi nu a mai putut ieşi”, a mai declarat Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcţiei de poliţie Chişinău.

 Corpul neînsufleţit al copilului a fost îndreptat pentru expertize la centrul de medicină legală. 

×
Subiecte în articol: masina
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close