Antena 3 CNN Externe Un banc care ironizează NATO, spus de Volodimir Zelenski, a ajuns viral pe rețelele de socializare

Un banc care ironizează NATO, spus de Volodimir Zelenski, a ajuns viral pe rețelele de socializare

Într-un interviu acordat celebrului prezentator TV David Letterman, președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a spus un banc despre NATO, care a devenit viral pe rețelele de socializare.

Un banc care ironizează NATO, spus de Volodimir Zelenski, a ajuns viral pe rețelele de socializare
Sursa foto: Hepta/ Zuma Press / Ukraine Presidency
de Mia Lungu    |    13 Dec 2022   •   20:31

În timpul interviului difuzat pe o celebră platformă de streaming, Volodimir Zelenski a spus un banc despre războiul cu Rusia, în care a menționat și NATO.

"Doi evrei din Odesa se întâlnesc. Unul îi spune celuilalt: Ei bine, ce se întâmplă? Care este situația? - Ei bine, spun ei, este un război. Rusia este în război cu NATO - Serios ? - Da, da, război. - Și ce-i cu asta ? - Păi, cum... Rușii - Au murit 70.000 de soldați, aproape toate rachetele au fost consumate, o mulțime de echipamente distruse, aruncate în aer. Aceasta este situația. - Și cum rămâne cu NATO ? - NATO nu a ajuns încă", a fost gluma spusă de Zelenski, în timpul interviului cu David Letterman, filmat în Kiev, în stația de metrou Maidan Nezalezhnosti. Acolo, gluma lui Zelenski a fost întâmpinată cu aplauze.

În scurt timp, gluma spusă de președintele ucrainean a devenit virală pe TikTok.

Ulterior, David Letterman a declarat că și el a apreciat umorul președintelui ucrainean și a înțeles subtextul glumei, deși nu a știut cum să reacționeze corect la ea.

×
Subiecte în articol: banc NATO Rusia Volodimir Zelenski viral
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close