Antena 3 CNN Externe Barul unde clienţii plătesc să fie bătuţi înainte de a lua masă | Tariful pentru un dos de palmă

Barul unde clienţii plătesc să fie bătuţi înainte de a lua masă | Tariful pentru un dos de palmă

Un bar a devenit celebru în toată lumea după ce patronul le-a oferit clienților săi oportunitatea de a fi loviți peste față înainte de masă.

Barul unde clienţii plătesc să fie bătuţi înainte de a lua masă | Tariful pentru un dos de palmă
Sursa foto: Captură video Youtube
de Claudia Popovici    |    07 Dec 2023   •   22:29

Se întâmplă într-un bar tradițional din Nagoya, Japonia, acolo unde clienții sunt dispuși să scotă bani frumoși din buzunare pentru a primi câteva palme înainte de a lua masa. 

Serviciul  a devenit cunoscut în urma unui videoclip postat pe Youtube pe 30 noiembrie. Şi deşi inițial dosul de palmă era gratuit, când a văzut cât de mare este cererea, patronul a decis să aplice şi o taxă, mai ales că a fost nevoit să mai angajeze şi personal pentru a face faţă solicitărilor.

Aşa au ajuns clienții să plătească 100 de yeni (aproximativ 0,90 dolari) pentru a beneficia de o palmă peste față înainte de masă. 

De menţionat este faptul că barul are numai angajați de sex feminin. Iar solicitarea uneia dintre ele pentru a vă da o pereche de palme poate duce la o taxă suplimentară de 500 de yeni, notează The Straits Times.

"Cu cât femeile din personal loveau mai tare, cu atât clienții deveneau mai încântați”, a spus realizatorul videoclipului de pe canalul Save Your Money In Japan.

"Nu numai că clienții nu erau supărați, dar păreau să se simtă mai relaxați după ce erau loviți. Chiar îi mulțumeau angajatei care i-a lovit. După ce erau lovite, era ca și cum greutățile și stresul vieții lor ar fi dispărut”, a mai spus acesta.

 

 

×
Subiecte în articol: bar masa de seară japonia palme
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close