Antena 3 CNN Externe Barack Obama, criticat dur de actorul Matt Damon

Barack Obama, criticat dur de actorul Matt Damon

Barack Obama, criticat dur de actorul Matt Damon
Sursa foto: Foto: jfklancernews.blogspot.com
23 Dec 2011   •   17:27

Deşi în ultimii ani l-a susţinut cu înflăcărare pe Barack Obama, actorul Matt Damon, s-a arătat dezamăgit de eforturile acestuia şi a declarat recent că preşedintele "a eşuat" în rolul de conducător, informează foxnews.com.
   
"Am discutat cu mulţi oameni care au lucrat pentru administraţia lui Obama, în posturi de mică importanţă. Unul dintre ei mi-a spus: Nu mă voi mai lăsa prostit niciodată de un politician. Un preşedinte cu un singur mandat, dar care are cu adevărat testicule şi care duce lucrurile la îndeplinire, ar fi fost, pe termen lung, mult mai bun pentru binele ţării", a spus actorul american, într-un interviu acordat revistei Elle.
   
Aceasta este a doua declaraţie publică în care Damon îl critică pe Obama, după ce anul trecut actorul a declarat că preşedintele "nu şi-a înţeles mandatul" şi a ales să continue, ca şi George W. Bush, politica de reduceri bugetare.

Obama i-a răspuns actorului american printr-o glumă, pe care a făcut-o cu ocazia unui bal organizat la Casa Albă: "I-am dezamăgit până şi pe cei mai înfocaţi dintre susţinătorii mei: starurile de cinema. În urmă cu câteva zile, Matt Damon - pe care îl ador - a spus că este dezamăgit de prestaţia mea ca preşedinte. Ei bine, Matt, tocmai am văzut filmul Gardienii destinului / The Adjustment Bureau (în care Matt Damon joacă unul dintre rolurile principale, n.r.) şi pot să spun că sunt la fel de dezamăgit ca şi tine, prietene!".


×
Subiecte în articol: Barack Obama Obama George W. Bush Casa Alba
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close