Antena 3 CNN Externe Barack Obama, despre extratereștrii și laboratoarele secrete: "Sunt unele lucruri pe care nu le pot spune direct"

Barack Obama, despre extratereștrii și laboratoarele secrete: "Sunt unele lucruri pe care nu le pot spune direct"

Barack Obama a fost întrebat, în timpul unei emisiuni din SUA, dacă guvernul american deține laboratoare secrete în care studiază extratereștrii. Iată care a fost răspunsul fostului președinte.

Barack Obama, despre extratereștrii și laboratoarele secrete: "Sunt unele lucruri pe care nu le pot spune direct"
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    20 Mai 2021   •   11:45

Fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, a fost întrebat în emisiunea „The Late Late Show with James Corden” dacă guvernul american deține laboratoare în care studiază extratereștrii.

"Când vine vorba despre extratereștri, sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu ți le pot spune în direct.

Adevărul e că atunci când am preluat funcția de președinte, am întrebat dacă există un laborator pe undeva unde păstrăm specimene extraterestre și o navă spațială. Au cercetat puțin și răspunsul a fost negativ.

Dar ceea ce e adevărat e că există filmări cu obiecte care au apărut pe cer, despre care nu știm ce sunt, nu putem explica cum s-au deplasat, traiectoria lor. Cred că oamenii încă le iau în serios și încearcă să investigheze și să-și dea seama ce sunt.

Dar nu am nimic de raportat pentru voi astăzi. De fapt, iată care e de fapt chestiunea: Reggie ar putea fi, de fapt, un extraterestru. Vă amintiți de scenele din "Bărbați în negru"? De fapt, el încearcă să distragă atenția atunci când pune astfel de întrebări.

Știm, oare, cum arată în spatele acelor ochelari? Poate că ochii lui clipesc în direcția greșită. Asta e o întrebare la care ar trebui să se gândească toată lumea", a răspuns Barack Obama.

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close