Antena 3 CNN Externe Barack Obama: Fiecare părinte din America are inima încărcată de durere

Barack Obama: Fiecare părinte din America are inima încărcată de durere

Barack Obama: Fiecare părinte din America are inima încărcată de durere
de S.T.    |    15 Dec 2012   •   16:28

Într-un nou mesaj către o naţiune şocată, preşedintele american Barack Obama a evocat sâmbătă copiii şi profesorii ucişi vineri la şcoala elementară din statul Connecticut şi a spus că "fiecare părinte din America are inima încărcată de durere", transmite Associated Press.

Obama şi-a exprimat susţinerea faţă de familiile celor ucişi şi a spus că, împreună cu soţia sa Michelle, face "ceea ce orice părinte pe care îl cunosc îl face - îşi ţine copiii cât mai aproape şi le amintim cât de mult îi iubim". Soţii Obama au două fiice, Sasha şi Malia, de 10 şi respectiv 14 ani.

Obama s-a adresat sâmbătă naţiunii, în mesajul său săptămânal la radio şi difuzat şi pe Internet. Republicanii, care în mod normal difuzează şi ei mesaje săptămânale, şi-au cedat timpul de emisie pentru ca Obama să se poată adresa naţiunii.

"Astăzi inimile noastre sunt distruse. Suferim pentru familiile celor pe care i-am pierdut. Şi îi includem în rugăciuni pe părinţii celor care au supravieţuit. Pentru că, deşi sunt binecuvântaţi de soartă că şi-au văzut copiii acasă, ei ştiu că inocenţa copiiilor lor a fost distrusă mult prea timpuriu", a spus Obama.

Douăzeci şi şase de persoane - 20 de copii şi şase adulţi - au fost ucişi vineri dimineaţa în şcoala primară din Newtown din Connecticut.

Ucigaşul s-a sinucis după masacru.

×
Subiecte în articol: America Barack Obama
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close