Antena 3 CNN Externe Barack Obama, HUIDUIT de studenţii israelieni. Ce declaraţie a liderului american i-a nemulţumit pe tineri

Barack Obama, HUIDUIT de studenţii israelieni. Ce declaraţie a liderului american i-a nemulţumit pe tineri

Barack Obama, HUIDUIT de studenţii israelieni. Ce declaraţie a liderului american i-a nemulţumit pe tineri
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Mar 2013   •   16:00
Barack Obama a fost huiduit în timpul unui discurs în faţa studenţilor israelieni. Preşedintele american a stârnit nemulţumirea audienţei în momentul în care a vorbit despre existenţa a două state separate, Israel şi Palestina. Cu toate acestea, liderul de la Casa Albă a trecut cu bine peste moment şi şi-a recucerit repede publicul. Barack Obama se află într-un turneu de trei zile în Orientul Mijlociu.

Barack Obama a trecut elegant peste huiduielile cu care a fost întâmpinat de studenţii israelieni. Preşedintele american a declarat că opiniile diferite fac parte din negocierile care trebuie să aibă loc între Israel şi Palestina.

La Ierusalim, liderul de la Casa Albă a declarat că delimitarea clară a graniţelor entităţii Palestina este crucială în negocierile pentru pace.

Cu toate acestea, liderul grupării Hamas a afirmat că nu crede în promisiunile preşedintelui american cu privire la formarea statului palestinian.





×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close